Audiotours in Apeldoorn

In en rondom de binnenstad kun je wandelroutes beleven via je smartphone. Onderweg krijg je op verschillende locaties informatie in de vorm van geluid, tekst en beeld. Neem een volle mobiel mee, je oortjes en ga op pad!

Voor kinderen
Apen in de stad
speurtocht

Apen in de stad

Speciaal voor kids is er een leuke apenspeurroute uitgezet. Een interactieve speurtocht, dwars door de binnenstad van Apeldoorn! Aan de…

Ontdek deze speurtocht
Apen in de stad

Onbeperkt en gratis audiotours in Apeldoorn beleven

Download de Apeldoorn Stories app
Apen in de stad
Stap 1

Download en start de app

Download voor je vertrekt de gratis Apeldoorn Stories app (Apple en Android), deze heb je nodig om een audiotour te lopen. Tijdens het starten vraagt de app toestemming om je locatie te delen. Deze heeft de app nodig om te navigeren van punt naar punt.

Stap 2

Kies een audioroute

Kies een audioroute of audiospeurtocht uit om te lopen. Je kunt zien welke routes zich in de buurt bevinden in de lijst. Daarnaast kan je filteren op een van je voorkeuren.

Stap 3

Start van de route

Afhankelijk van het type route start je door een QR-code te scannen of door je naar het startpunt te begeven. Het scannen van een QR-code doe je met de knop scannen.

Stap 4

Volg de audiopunten

Volg de audiopunten op de kaart en geniet van de route en het verhaal. Het einde van een audioroute wordt aangegeven in het verhaal en in de app.

Veelgestelde vragen

Wat is een audiotour?

Een audiotour in de Apeldoorn Stories app is een rondleiding door Apeldoorn. Er zijn verschillende thema’s, waardoor jong en oud een bijzondere route kunnen volgen door de stad. Ontdek alle routes, onbeperkt en gratis: van apenspeurroute tot indrukwekkende bevrijdingsroute.

Het enige dat je daarvoor nodig hebt is je smartphone met een volle batterij, oortjes en de Apeldoorn Stories app! De app is gratis te downloaden in de App Store en via Google Play.

Voor wie is Apeldoorn Stories bedoeld?

In de Apeldoorn Stories app vind je diverse audiotours in en rondom de binnenstad van Apeldoorn. Er zijn routes voor jong en oud in verschillende thema’s. Leuk voor bezoekers, maar zeker ook voor inwoners van Apeldoorn. Wedden dat je ook als Apeldoorner heel veel nieuwe ontdekkingen doet?

Ik wil een audiotour lopen. Hoe pak ik dit aan?

Wat leuk dat je een audiotour wilt lopen! Het enige dat je daarvoor nodig hebt is je smartphone met een volle batterij, oortjes en de Apeldoorn Stories app. De app is gratis te downloaden in de App Store en via Google Play. Wij raden je aan om de app alvorens het lopen te installeren wanneer je een wifi-verbinding hebt. Meer informatie over het lopen van een audiotour middels de Apeldoorn Stories app vind je hier. Ontdek alle routes, onbeperkt en gratis.

Ik heb vragen over Apeldoorn Stories. Waar kan ik terecht?

Als je een vraag hebt over Apeldoorn Stories of één van de routes, vul dan het contactformulier in. Je ontvangt binnen twee werkdagen antwoord via e-mail.

Zijn alle audiotours rolstoeltoegankelijk?

Alle audiotours in de Apeldoorn Stories app zijn rolstoeltoegankelijk. De routes zijn centraal gelegen en in en rondom de binnenstad van Apeldoorn uitgezet.

Kan ik onderweg ergens eten en drinken?

Ja, alle routes in de Apeldoorn Stories app voeren je door – of rondom – de binnenstad van Apeldoorn. In de binnenstad van Apeldoorn vind je veel leuke eet- en drinkgelegenheden. Voor meer informatie over het aanbod verwijzen we je graag naar uitinapeldoorn.nl. Je kan ook het contactformulier op deze website invullen voor tips en advies! Je ontvangt dan binnen twee werkdagen reactie via e-mail.

Wat moet ik meenemen?

Voor de beste beleving is het handig om gebruik te maken van een headset of oortjes. Zorg voor een volle batterij van je smartphone bij de start van de audiotour. Het kan handig zijn om de app alvorens je gaat lopen te installeren wanneer je een wifi-verbinding hebt. Ook een powerbank meenemen kan handig zijn.

Zijn alle audiotours gratis?

Ja, alle audiotours in de Apeldoorn Stories app zijn gratis. Je kan de routes onbeperkt en op elk moment ontdekken. Wanneer het jou het beste uitkomt! De app is gratis te downloaden in de App Store en via Google Play.